Wednesday, June 6, 2012

Alat Pengesan Kekasih Curang !

Juliana : "Abang Mie... Jom la datang rumah... saya rindu la.. lagipun suami saya pergi oversea tadi.."
Helmi : "baiklah malam esok abang pergi tau... nanti pandai la abang tipu isteri abang tu.."
Juliana : "Oh ya.. sebelum datang esok.. abang cukur misai kasi licin dulu ye.. abang tahukan saya suka lelaki yg baby-face."
Helmi : "Alamak... yang ni susah sikit.. isteri abang suka abang simpan misai ni nanti dia marah plak"
Juliana : "Alaaa... abang ni nak jumpa saya ke tak nie?"

Helmi : "oklah.. oklah.. Ana punya pasal.. apa saja abang sanggup"
Keesokan paginya, semasa Helmi hendak keluar untuk ke pejabat dia telah memesan kepada isterinya yang dia pulang lewat malam ini


kerana ada mesyuarat penting... dan di pejabatnya.. Helmi telah


mencukur misainya sampai licin..
Jam 4 pagi ketika Helmi balik ke rumahnya... isterinya sudah tidur... Dengan perlahan Helmi salin baju dan naik ke tempat tidur...tiba-tiba isterinya tersedar lalu meraba-raba wajah Helmi yang licin itu dalam kegelapan... dan berkata... "Kenapa kau tak balik lagi Jalil... kejap lagi suami akak balik...!!"

Walaupun cerita di atas agak melucukan,tetapi apa yang menakutkan ialah jika ianya terjadi kepada kita. Seringkali kita terbaca di dada-dada akhbar mengenai kisah kekasih,suami mahupun isteri yang curang.

Dengan teknologi yang berkembang pesat,James Carter seorang pembuat perisian terkenal telah mencipta alat yang boleh mengesan lokasi ,membaca SMS,dan lain-lain lagi dengan hanya memasang di telefon bimbit anda. Perisian pengintip ini mirip seperti yang digunakan oleh perisik-perisik di dunia seperti FBI,CIA dan lain-lain lagi.

Mungkin selepas ini,khidmat detiktif tidak lagi diperlukan kerana kebiasannya kos detiktif sangat tinggi.Dengan adanya perisian ini sedikit sebanyak kita dapat mengetahui kejujuran pasangan kita !. Berikut adalah video mengenai perisian yang hebat ini atau melihatnya di http://www.cell-control.com/home.html

Sumber : CELL CONTROL

Share |